Λίγα λόγια για εμάς

Το κατάστημα “να ένα μήλο” λειτουργεί σχεδόν ένα χρόνο, βρίσκεται στο νησί των Παξών και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λάκκας.

Μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα με την εμπειρία μας στο χώρο της ένδυσης,των εσωρούχων των γάμων και βαπτίσεων καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια υγιή και αξιόπιστη επιχείρηση  σε συνεργασία με εγχώριες ελληνικές εταιρίες αλλα και ξένες μιας και οι καταναλωτές μας ποικίλουν απο σεζόν σε σεζόν.Αποφασίσαμε να αναδείξουμε το καταστημά μας και σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας βρίσκετε στα :https://www.facebook.com/naenamilo.paxos και στο instagram ως naenamilopaxos.

Μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων,συνεργαζόμενοι με πολλες εταιρίες σίγουρα θα βρείτε αυτο που ψάχνετε:pretty baby,mayoral,boboli,energiers,new college,canada house,domer,alice,glous, childrenland,bonjour bebe,astron,ider,pompea,tortue kids,fun strike,ubs 2,my little kiki.

Παλτό,μπουφάν,ζακέτες,φόρμες,παντελόνια,κολάν,φορέματα,φούτερ,πουκάμισα,μπλούζες,εσώρουχα,πυζάμες,κουβέρτες,σεντόνια,κορδέλες,παιχνίδια και πολλά πολλά ακόμα περιμένουν να καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες.