Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα επιστροφής και υπαναχώρηση


Ακύρωση παραγγελίας


Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς επιβάρυνση έως την στιγμή που δεν θα έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την έδρα μας, είτε τηλεφωνικά στο στο 26620-33272  ή με e-mail στο [email protected].Σε περίπτωση που έχει γίνει η αποστολή της παραγγελίας, τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την εταιρεία και επιβαρύνουν τον πελάτη.


Επιστροφές προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ή μέρος αυτής, εντός της προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής, βάσει του αποδεικτικού παραλαβής (voucher), χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Σε περιπτώσεις υπέρβασης του χρονικού αυτού πλαισίου, διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την αντικατάσταση. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής δεν καλύπτονται από την εταιρεία και επιβαρύνουν τον πελάτη. Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τη μέθοδο αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος με βάση αυτό που σας εξυπηρετεί περισσότερο.   Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα του καταστήματος δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής των προϊόντων, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία που συνεργαζόμαστε. Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail, για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις.


Αναλυτικός οδηγός επιστροφής


Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι να αποστείλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία, στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (καρτελάκια), και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί.   Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο) καθώς επίσης θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό «Έντυπο Επιστροφής» εσωκλείοντάς το στο δέμα. Εάν κριθεί ότι οι παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής του προϊόντος δεν πληρούνται, τότε τα έξοδα επιστροφής θα επιβαρύνουν τον πελάτη.     Εφόσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στην εταιρεία χωρίς επιβάρυνση και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει.   Τα επιστρεφόμενα είδη αντικαθίστανται μόνο με είδη της ίδιας κολεξιόν.     Αλλαγές προϊόντων προσφοράς γίνονται μόνο με αντίστοιχα προϊόντα προσφοράς ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.